Holdstruktur

W1siziisijiwmjavmdgvmdcvmxpyoxdscw1xml9szwfkzxjib2fyzc5nawyixv0?sha=429f5f3e2025807f
Skøjteskole
Ts-school

Vores skøjteskole er for alle børn og unge fra ”hold-i-hånd-niveau” (nybegyndere) til og med trin 2. Skøjteskolen er en introduktion til skøjteløb, men også til SKK, og vi lægger vægt på, at løberne lærer hinanden at kende, og at både løbere og forældre bliver introduceret til, hvad det vil sige at gå til skøjteløb, og hvad der sker i klubben både på og uden for isen. Skøjteskolen træner 2x45 minutter på is.

FunStars og FunTeens
Ts-fun

Som løber på trin 3 til trin 7 går man på FunStars (når man er under 12 år) og FunTeens (når man er 12 år eller over). Det betyder, at løbere, der er kommet godt i gang på skøjter, og som kan deltage i DSU’s Funskatekonkurrencer (hvis de har lyst) er samlet på vores to Funskate-hold inddelt efter alder. FunStars og FunTeens træner 2x45 på is og 1x45 minutter off-ice.

FreeStars og FreeTeens
Ts-free

Løbere på FunStars og FunTeens, der har eget program, har mulighed for yderligere en time om ugen på henholdsvis FreeStars og FreeTeens. FreeStars og FreeTeens træner 1x45 minutter på is og 1x45 minutter off-ice.

Konkurrenceløbere eller Mesterskabsløbere
Competition

Løbere, der er konkurrenceløbere eller mesterskabsløbere, er inddelt efter DSU-aldersgrupper og hedder henholdsvis Advanced og M. Ikke fordi konkurrencerne er vigtige for den måde, vi definerer hold og træning, men fordi det giver en fornuftig aldersinddeling. Det vil sige, at man går på hold, der svarer til ens alder: AdvancedSpings, AdvancedDebs, AdvancedNovice, AdvancedJunior eller AdvancedSenior. M-løberne træner i høj grad sammen med det alderssvarende Advanced-hold.

Voksenhold og sportshold
K%20skaters%201

Herudover har vi et voksenhold, et sportshold (tidligere konkurrence- og M-løbere) samt et oldboyshold og et showhold.