Skøjteleje og vedligeholdelse

Skøjteleje og vedligeholdelse

Leje af skøjter

Hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje skøjter af klubben. Det koster kr. 110 pr. måned.

• Lejede skøjter skal returneres, når du enten ikke ønsker at leje skøjter længere, eller du opsiger dit medlemskab i klubben.
  • Du betaler fuldt medlemskontingent, indtil skøjterne er blevet afleveret.
  • I tilfælde af at du mister dine lejede skøjter eller ikke afleverer dem, vil du blive faktureret 1.500 kr. for at dække klubbens tab.
  • Opsigelse af skøjteleje kan ske med en måneds varsel til den første i måneden. Det er muligt at aflevere skøjter en gang om måneden - næste tidspunkt kan ses under "Vigtige datoer" på forsiden af hjemmesiden.

Klik her for at tilmelde dig til skøjteleje:

➡Tilmeld nu

Når du har tilmeldt dig til skøjteleje, kan du kigge forbi kiosken i vores åbningstider for at få udleveret dine skøjter. Når du har fundet de rigtige skøjter, skal du skrive skøjtenummeret ind under din profil i Holdsport. Du bedes også købe skøjtebeskyttere, før du kan tage dine lejeskøjter med hjem.

Sådan passer du på dine skøjter

Det er vigtigt at passe godt på sine skøjter. Det er derfor meget vigtigt at huske sine hårde skøjtebeskyttere, når man går rundt uden for isen. Efter træning skal klingerne tørres af, hvorefter de bløde skøjtebeskyttere kommes på. Skøjtebeskyttere kan købes i kiosken.

Slibning af skøjter

Alle skøjter, også lejede skøjter, skal slibes efter behov – spørg din træner, hvis du er i tvivl. Prisen er kr. 80 pr. gang, og slibning foregår ved henvendelse i kiosken. Lejede skøjter vil være slebet, når de udleveres.

Køb af skøjter

Du kan også købe nye skøjter i klubben. Henvendelse i kiosken. Der er som regel gode, brugte skøjter til salg på opslagstavlen.

OBS! Sørg for at dine skøjter er ordentligt bundet før du går på isen! Så får du meget mere ud af træningen. Er du i tvivl om, hvordan de bindes bedst muligt? Så spørg en af de søde trænere, der altid står til rådighed.

Skate-273122_640

Skøjterne er et vigtigt redskab, når man dyrker kunstskøjteløb. Jo bedre dine skøjter er i forhold til dit niveau, jo hurtigere bliver du rigtig god! Gode skøjter er faste i skaftet og har en rimelig god klinge.