Dansk coronapolitik

Corona-retningslinjer i SKK (opdateret 10/6 2021 - gældende fra 14/6 2021)

Vi må max være samlet 100 personer på hvert hold (inklusive trænere og hjælpere). Alle over 18 år skal medbringe gyldigt coronapas (trænerne vil foretage stikprøvekontrol).

For alle gælder:

TEST:

Hvis du har fået taget en corona-test, fordi du har symptomer eller har været sammen med en, der har, må du ikke komme til træning, indtil du har fået et negativt resultat.

Hvis du har en positiv test, skal du skrive til os på info@sk-kbh.dk.

Vi opfordrer alle til at lade sig teste ugentligt.

HVIS DIT SOGN ELLER KOMMUNE ER LUKKET NED

Du må stadig gerne komme til træning, men vi opfordrer dig til at udvise meget stor forsigtighed, holde afstand og blive testet hyppigt.

MUNDBIND:

Fra den 14. juni skal man ikke længere bære mundbind i hallen.

ØVRIGT:

Deltagelse i træning kan kun ske. hvis man på forhånd er tilmeldt via Holdsport.

Adgang til faciliteter inden døre er begrænset til det absolut nødvendige. Adgang for personer over 18 år er kun tilladt, hvis de er en del af trænerteamet eller på anden måde hjælper omkring træningen eller deltager i den.

Forældre må ikke gå med ind i omklædningsrummene. Hvis løberne har brug for hjælp til at snøre deres skøjter, skal det ske i lobbyen for Funskates vedkommende og på hallens siddepladser/i lobbyen for skøjteskolen. Når skøjterne er snøret, skal forældrene forlade hallen.

Løberne ankommer umiddelbart før deres træning og går lige efter.

Eneste undtagelser for ovenstående er:

- Hvis et mindre barn eller en ny løber skal leje eller bytte skøjter i kiosken.

Andre vigtige ting at huske:

- Der må kun være 12 personer i de store omklædningsrum (nummer 1 til 4) og 6 personer i de mindre omklædningsrum (5-6).

- Der er kun adgang til omklædningsrummene for specifikke hold (se nedenfor).

- Vores trænere kan eventuelt gøre brug af mundbind i de situationer, hvor de ikke kan undgå at være sammen med en stor gruppe løbere, fx på skøjteskolen.

- Vær sød altid at overholde de retningslinjer, der udstikkes fra trænernes eller klubbens side.

- Brug håndsprit ofte.

- Ved mindste tegn på sygdom, eller hvis man mistænker, at nogen derhjemme er syg, skal man blive hjemme.

- Husk afstand - både på og udenfor isen.

- Kontakt klubben med det samme, hvis du er smittet.

Omklædningsrum og/eller område til at tage skøjter på er fordelt således:

Omklædning 1: FreeTeens 1 og FunTeens blå, Advanced og M Senior samt Sport.

Omklædning 2: M Novice, Advanced Junior og FunSport.

Omklædning 3: Advanced Springs, Debs og Novice, K3 og Sport Extra.

Omklædning 4: FreeTeens 2 og FunTeens lyserød.

Omklædning 5: FunK og FreeStars 2.

Omklædning 6: FreeStars 1.

Lobby: FunStars (minus FreeStars og FunK) samt voksenhold og skøjteskole.

Adgang til isen:

- Skøjteskolen skal være omklædt og klar med skøjter på, 10 minutter før deres istid begynder. Trænerne vil møde jer i hallen på dette tidspunkt. Kig efter et skilt/flag med holdets farve på. Trænerne vil hente løberne og få dem sikkert på is.

- FunStars har adgang gennem boksen på omklædningssiden af hallen. Vær omklædt og klar til at gå på is fem minutter før istid. Trænerne vil sige til, når I kan gå på is.

- FunTeens bedes vente ved jeres døre, til trænerne kommer. Vær opmærksom på, at du går ind ad den rigtige dør, da holdet er delt op på isen.

- Advanced og M møder op umiddelbart før træningstid til jeres opvarmning. Vær opmærksom på antallet af personer i hallen på de dage, hvor der også er skøjteskole og Funskate-hold til stede. Vær opmærksom på at gå ind på isen via den rigtige dør.

- Voksenholdet går på isen gennem boksen på omklædningssiden af hallen.

- Sportsholdet afventer instruks fra trænerne, før de går på is.

Hvor skal jeg komme ind og ud af isen?
New%20rink