Trænere

Vores cheftrænerteam

SKK er stolte af at kunne præsentere vores trænerteam:

Michael

Michael er tredobbelt dansk mester og har i en årrække skøjtet som professionel show-solist med Holiday on Ice og Royal Caribbean. Han har en kandidatgrad i idrætspsykologi fra universitetet i Halmstad samt en bachelor i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Michael er i gang med at tage en international træneruddannelse.

Jenny

Jenny har skøjtet hele sit liv. Hun har i en årrække været cheftræner i Vojens Skøjteløberforening, ligesom hun har været træner i både Odense og Aalborg. Hun er selv tidligere professionel kunstskøjteløber på internationalt plan med flotte resultater, herunder en 5. plads ved EM.

Katie

Katie har stor erfaring både som løber på højt niveau og træner. Ud over at være en dygtig træner er Katie også en erfaren og dygtig koreograf. Katie har som løber selv bl.a. været amerikansk mester i parløb og opnået en tredjeplads ved de amerikanske mesterskaber som junior-sololøber. Desuden har Katie været både show-solist og parløber gennem flere år.

Hjælpetrænerteam

Vi har også en erfaren gruppe af hjælpetrænere og hold-i-hånd-trænere:

Kirstine

Kirstine startede med at skøjte, da hun var syv år. Hun har været konkurrenceløber, men for hende har det altid været sammenholdet og den personlige udvikling, der har været vigtigst. Kirstine har været træner, siden hun var 15 år. Hun elsker at undervise, lære fra sig og hjælpe løberne hen imod deres individuelle mål – og ikke mindst lære fra dem! Til daglig læser hun Idræt og Sundhed.

Anna Emilie

Anna Emilie har løbet på skøjter siden hun var fem år. Hun har deltaget ved danmarks- og sjællandsmesterskaberne, samt ved mange internationale konkurrencer. Hun har i sine yngre rækker været danmarks- og sjællandsmester. Anna elsker skøjteløb og drives af at se løbere udvikle sig fra skøjteskolen til konkurrenceløbere. Anna er uddannet Funskate-dommer. Hendes fokus inden for træning er at gøre den interessant og lærerig for løberne. Til daglig går Anna i gymnasiet i Valby.

Molly

Molly startede med at skøjte, da hun var ni år. Hun synes, det bedste ved at skøjte er det fællesskab, der er i klubben, og de venner, man får gennem sporten. Når hun ikke skøjter, går hun i gymnasiet, og så nyder hun rigtig meget at gå til koncerter.

Andrea

Andrea er hjælpetræner på skøjteskolen. Hun har skøjtet siden hun var 11 år. Det, hun elsker ved at skøjte i SKK, er, at man bliver en del af en lille familie, og som træner lægger hun vægt på, at hun kan gøre andre glade. Til daglig går hun i gymnasiet.

Anna

Anna har skøjtet i seks sæsoner i SKK og har siden 2016 været Funskate-dommer. Anna er træner på skøjteskolen og er Funskate-ansvarlig sammen med Jenny. Hun vægter både det skøjtetekniske og det legende element højt i træningen. Hun blev student i sommeren 2019 og har stor interesse inden for naturvidenskab.

Leonora

Leonora har skøjtet siden hun var syv – og på eliteniveau siden hun var ni. Hun har blandt andet været danmarksmester tre gange, herunder i isdans, samt været udsendt til nordiske mesterskaber, junior grandprix og junior VM. Hun elsker trin og buer, spas, æstetik og udtryk på isen og ser grundløbet som det vigtigste, man kan øve sig på. Leonora har været træner i tre sæsoner i forskellige klubber.

Nana

Nana startede sin skøjtekarriere i SKK, da hun var seks år, og hun var eliteskøjteløber i 12 år. I sin elitekarriere har hun bl.a. opnået at blive sjællandsmester og danmarksmester, haft to udtagelser til de nordiske mesterskaber, deltaget i flere internationale konkurrencer og været på DSU’s nationale hold. Til daglig studerer hun farmaci.

Emma
Marie
Ditte

Ditte startede med at skøjte, da hun var fem år og har deltaget ved Danmarks- og Sjællandsmesterskaberne, hvor hun i novicerækken blev sjællandsmester samt nummer 2 ved DM. Derudover deltog hun blandt andet også ved de Nordiske mesterskaber og ISU Nordic Development Project i Finland. Har siden 2014 undervist i Skøjteklub København. I sin fritid dyrker hun opvisningsgymnastik.

Diana

Diana har skøjtet, siden hun var seks år gammel og har skøjtet på eliteniveau i Slovakiet. I 2014 flyttede hun til Tjekkiet, hvor hun blandt andet i en årrække med sit hold ”Olympia” har vundet det nationale mesterskab i synkron-skøjtning, ligesom holdet stillede op til VM i synkro fem gange. Hun har arbejdet som træner med børn og unge på alle niveauer i både Slovakiet og Tjekkiet.

Kiri

Kiri har skøjtet i SKK, siden hun var i den tidlige skolealder og er tidligere konkurrenceløber. Hun elsker den følelse af frihed, hun får, når hun suser henover isen og får farve i kinderne og vind i håret – og ønsker at give denne glæde og følelse videre til klubbens løbere. Kiri er træner på voksenholdet og vikar på klubbens øvrige hold. Til dagligt studerer hun statskundskab og arbejder i Udenrigsministeriet.

Samira

Samira startede til kunstskøjteløb, da hun var ni år. Det, hun elsker mest ved skøjteløb, er følelsen af glæde og lykke, der opstår, hver gang man træder ud på isen. Til dagligt går hun i gymnasiet på Øregård

Sarah

Sarah går til daglig i 3.g på Gefion Gymnasium. Hun er selv aktiv konkurrenceløber i SKK og har stået på skøjter, siden hun var seks år gammel. Hun har stor glæde ved både selve skøjteløbet og det fællesskab, der er i SKK.