Trænere

W1siziisijiwmjavmdgvmdcvmxpyoxdscw1xml9szwfkzxjib2fyzc5nawyixv0?sha=429f5f3e2025807f
Vores trænerteam

SKK er stolte af at kunne præsentere vores trænerteam:

Katie - Advanced og M ansvarlig

Katie har stor erfaring både som løber på højt niveau og træner. Ud over at være en dygtig træner er Katie også en erfaren og dygtig koreograf. Katie har som løber selv bl.a. været amerikansk mester i parløb og opnået en tredjeplads ved de amerikanske mesterskaber som junior-sololøber. Desuden har Katie været både show-solist og parløber gennem flere år.

Jenny - FunK ansvarlig

Jenny har skøjtet hele sit liv. Hun har i en årrække været cheftræner i Vojens Skøjteløberforening, ligesom hun har været træner i både Odense og Aalborg. Hun er selv tidligere professionel kunstskøjteløber på internationalt plan med flotte resultater, herunder en 5. plads ved EM.

Cristina - Funskate ansvarlig

Cristina er en tidligere solo kunstskøjteløber fra Spanien, hun deltog i nationale og internationale konkurrencer på højt niveau gennem årene.

Da hun stoppede som aktiv solokonkurrenceskøjteløber, deltog hun efterfølgende i "Ballet on Ice" i flere år, som en del af et internationalt showhold. Hun har siden undervist unge soloskatere i Spanien.

Siden 2014 er hun National Technical Specialist, og hun har været i dommerpanelet i Spanien, Australien og Danmark.

Cristina har en bachelor i Fysioterapi med særlig interesse for sport og skadesforebyggelse. Hun er også instruktør i klinisk pilatesmåtte.

Michael - TC ansvarlig

Michael er tredobbelt dansk mester og har i en årrække skøjtet som professionel show-solist med Holiday on Ice og Royal Caribbean. Han har en kandidatgrad i idrætspsykologi fra universitetet i Halmstad samt en bachelor i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Michael er i gang med at tage en international træneruddannelse.

Sara - solodans ansvarlig og assistant coach
Anna - SS ansvarlig og assistant coach

Anna har skøjtet i seks sæsoner i SKK og har siden 2016 været Funskate-dommer. Anna er træner på skøjteskolen og er Funskate-ansvarlig sammen med Jenny. Hun vægter både det skøjtetekniske og det legende element højt i træningen. Hun blev student i sommeren 2019 og har stor interesse inden for naturvidenskab. 

Hjælpetrænerteam

Vi har også en erfaren gruppe af hjælpetrænere. Vores trænere er DSU og eller DIF certificerede trænere (eller internationalt tilsvarende):

Kirstine - vikar assistant coach

Kirstine startede med at skøjte, da hun var syv år. Hun har været konkurrenceløber, men for hende har det altid været sammenholdet og den personlige udvikling, der har været vigtigst. Kirstine har været træner, siden hun var 15 år. Hun elsker at undervise, lære fra sig og hjælpe løberne hen imod deres individuelle mål – og ikke mindst lære fra dem! Til daglig læser hun Idræt og Sundhed.

Karolina - assistant coach
Emma - assistant funskate coach
Julia - assistant funskate coach


Marie - assistant funskate coach


Sienna - assistant funskate coach
Vores skøjteskole trænerteam

Vi har et stort trænerteam, som arbejder med vores skøjteskole. Alle vores trænere er træneruddannede:

Vores HiH trænerteam

Vores HiH-trænere har også gennemgået specifik træning for at hjælpe vores hjælpetrænere: