Hverdagen i SKK

Kiosken

Kiosken er for det meste åben torsdage og lørdage, mens Skøjteskolen, FunStars og FunTeens er i hallen. Her sælges kaffe/te, snacks, skøjteudstyr og diverse, ligesom indmeldelse og udmeldelse samt skøjteleje m.v. foregår her. Kiosken kan kun holde åben, hvis der er forældre/andre frivillige, som melder sig til at stå i den. Skriv en besked til os her, hvis du vil hjælpe til i kiosken.

Når kiosken er åben, er klublokalet det også. Det er hyggeligt at være i klublokalet sammen med de andre forældre, og man undgår at forstyrre sit barn, mens det skøjter. Rengøring af klublokalet går på tur mellem de forskellige hold. Hjælp alle klubbens medlemmer og forældre ved at bidrage til dette.

Clubroom
Frivilligt arbejde

SKK er en 100 procent frivilligt drevet forening. Vi har altid brug for frivillige kræfter til at hjælpe med at afvikle arrangementer, stå i kiosken og i det hele taget sørge for, at alle i klubben har det rart sammen. Skriv en besked til os her, hvis du ønsker at hjælpe med stort og småt.

Skate%20rental
Offentligt skøjteløb

Som medlem af SKK kan du deltage gratis i offentligt skøjteløb. Det er dog meget vigtigt at understrege, at SKK’s løbere ikke må træne spring eller piruetter i den tid, hvor hallen er åben for offentligheden. Man skal altid melde sig i skøjteudlejningen, når man kommer til offentligt skøjteløb. Hvis der er for mange på isen, er det SKK og ishockeyklubben KSF’s medlemmer, der først forlader isen.

➡Læse mere

Offentligt%20sk%c3%b8jtel%c3%b8b