Hverdagen i SKK

Kiosken er for det meste åben torsdage og lørdage, mens Skøjteskolen, FunStars og FunTeens er i hallen. Her sælges kaffe/te, snacks, skøjteudstyr og diverse, ligesom indmeldelse og udmeldelse samt skøjteleje m.v. foregår her. Kiosken kan kun holde åben, hvis der er forældre/andre frivillige, som melder sig til at stå i den. Skriv en besked til os her, hvis du vil hjælpe til i kiosken.


Når kiosken er åben, er klublokalet det også. Det er hyggeligt at være i klublokalet sammen med de andre forældre, og man undgår at forstyrre sit barn, mens det skøjter. Hjælp alle klubbens medlemmer og forældre ved at bidrage til oprydningen i lokalet.

SKK er en 100 procent frivilligt drevet forening. Vi har altid brug for frivillige kræfter til at hjælpe med at afvikle arrangementer, stå i kiosken og i det hele taget sørge for, at alle i klubben har det rart sammen. Skriv en besked til os her, hvis du ønsker at hjælpe med stort og småt.Som medlem af SKK kan du deltage gratis i offentligt skøjteløb. Det er dog meget vigtigt at understrege, at SKK’s løbere ikke må træne spring eller piruetter i den tid, hvor hallen er åben for offentligheden. Man skal altid melde sig i skøjteudlejningen, når man kommer til offentligt skøjteløb. Hvis der er for mange på isen, er det SKK og ishockeyklubben KSF’s medlemmer, der først forlader isen.

➡Læse mere