Trænere

SKK er stolte af at kunne præsentere vores trænerteam:


Ny træner 

med stor erfaring :-) forventes ansat 2023.

Jenny har skøjtet hele sit liv. Hun har i en årrække været cheftræner i Vojens Skøjteløberforening, ligesom hun har været træner i både Odense og Aalborg. Hun er selv tidligere professionel kunstskøjteløber på internationalt plan med flotte resultater, herunder en 5. plads ved EM.

Cristina er en tidligere solo kunstskøjteløber fra Spanien, hun deltog i nationale og internationale konkurrencer på højt niveau gennem årene.

Da hun stoppede som aktiv solokonkurrenceskøjteløber, deltog hun efterfølgende i "Ballet on Ice" i flere år, som en del af et internationalt showhold. Hun har siden undervist unge soloskatere i Spanien.

Siden 2014 er hun National Technical Specialist, og hun har været i dommerpanelet i Spanien, Australien og Danmark.

Cristina har en bachelor i Fysioterapi med særlig interesse for sport og skadesforebyggelse. Hun er også instruktør i klinisk pilatesmåtte.

Michael er tredobbelt dansk mester og har i en årrække skøjtet som professionel show-solist med Holiday on Ice og Royal Caribbean. Han har en kandidatgrad i idrætspsykologi fra universitetet i Halmstad samt en bachelor i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Michael er i gang med at tage en international træneruddannelse.

Vi har også en erfaren gruppe af hjælpetrænere. Vores trænere er DSU og eller DIF certificerede trænere (eller internationalt tilsvarende):Vi har et stort trænerteam, som arbejder med vores skøjteskole. Alle vores trænere er træneruddannede:

Vores HiH-trænere har også gennemgået specifik træning for at hjælpe vores hjælpetrænere: