Holdbeskrivelser

Holdene i SKK er primært inddelt efter niveau. Her kan du læse om de forskellige hold.

 
Skøjteskolen
Skøjteskolen er for dig under 18 år, som kunne tænke dig at lære at stå på skøjter. Skøjteskolen træner 2 gange om ugen og er inddelt i:
 

·     Lille skøjteskole (under 9 år)

 

·     Store skøjteskole (over 9 år)

 

Du starter på trin 1 og arbejder dig videre op ad trinene til trin 5. På hvert trin bliver der trænet på nogle faste øvelser. Når din træner vurderer, at du kan disse øvelser godt nok, bliver du rykket videre til næste trin. 

 

Det er også muligt at tilmelde sig skøjteskolen med træning 1 gang ugentligt. Det må dog forventes, at de holdkammerater, der skøjter 2 gange om ugen, rykker hurtigere videre.

 

Voksenhold

Hvis du er over 18 år og kunne tænke dig at starte til kunstskøjteløb, så er voksenholdet noget for dig. Løberne på holdet er mellem 18 og 60 år og skøjter for sjov, motion og sammenhold.

Holdet bliver inddelt i 2-3 hold efter niveau med hver sin træner. Voksenholdet er et meget populært hold, da det er en sjov og anderledes måde at dyrke motion på. Den eneste forventning til løberne på holdet er godt humør og gå-på-mod. De fleste vælger at træne 2 gange om ugen, men det er også muligt blot at komme 1 gang om ugen.

 

Øvrige hold

Ud over skøjteskolerne og voksenholdet har vi en række øvrige hold, hvor løberne er inddelt efter mærker, konkurrencerække og alder. Disse hold hedder A (Aspirant), F (Funskate), K (Konkurrence) og M (Mesterskab).